Όλες οι κατηγορίες

Σαλάτα με ψητό χταποδάκι

Σαλάτα με ψητό χταποδάκι
Views: 5608 Σαλάτα με ψητό χταποδάκι

Chef: House Chef
Χρόνος Εκτέλεσης: 30'

Πληροφορίες


Μερίδες:

Κόστος παρασκευής:

Βαθμός Δυσκολίας:

Ποσότητα: Καλάθι

Συνταγή: Σαλάτα με ψητό χταποδάκι

Απίστευτα νόστιμη σαλάτα στο τραπέζι σας!

Τι χρειάζεσαι:
Υλικά
1 φρέσκια καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κουταλιά του γλυκού ξύσμα από λάιμ
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1 κατεψυγμένο χταπόδι καθαρισμένο και κομμένο στα τέσσερα
200 γραμμάρια φύλλα ρέβας
150 γραμμάρια φασολάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

Υλικά για το ντρέσινγκ
1 φρέσκια καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κουταλιά του γλυκού ξύσμα λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ
1 κουταλιά της σούπας φιστικέλαιο
10 γραμμάρια τζίντζερ τριμμένο

Πως το Φτιάχνεις:
Βάζουμε την πιπεριά, το ξύσμα, το αλάτι και το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε το χταπόδι και ανακατεύουμε καλά ώστε να σκεπαστεί με το μείγμα.
Βάζουμε τα υλικά για το ντρέσιγκ σε ένα βαζάκι και ανακινούμε καλά.
Ψήνουμε το χταπόδι σε προθερμασμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος (ή στο γκριλ) για 20΄ ή μέχρι να μαλακώσει.
Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το χταπόδι σε ροδέλες και το ντρέσιγκ.
Σερβίρουμε.

Μικρά μυστικά:
Άν θέλετε να μήν στρίβουν τα πλοκάμια βάλτε τους μέσα ξύλινο καλαμάκι!
Δεν υπάρχουν σχόλια για τη συνταγή.

Γράψε ένα σχόλιο για τη συνταγή

Το Όνομά σας:


Το σχόλιό σας: Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Πόσο σου αρέσει: Λίγο           Πάρα πολύ

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:



Loading...
Loading...
Loading...
Loading...