Όλες οι κατηγορίες

Καλαμπόκι με καραμέλα και κανέλα

New Καλαμπόκι με καραμέλα και κανέλα
Views: 2808 Καλαμπόκι με καραμέλα και κανέλα

Chef: House Chef
Χρόνος Εκτέλεσης: 60'

Πληροφορίες


Μερίδες:

Κόστος παρασκευής:

Βαθμός Δυσκολίας:

Ποσότητα: Καλάθι
Τι χρειάζεσαι:

¾ κούπας ανάλατο βούτυρο
1 ¼ κούπες καστανή ζάχαρη
½ κούπα σιρόπι καλαμποκιού
1 ½ κουταλάκια κανέλα
¼ κουταλάκι Αλάτι
1 ½ κουταλάκια βανίλια
1 ½ κουταλάκια σόδα
8 κούπες ποπκορν
½ κούπα ημίγλυκα chips σοκολάτας, λιωμένα
 
Πως το Φτιάχνεις:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 120 C. Βάλτε χαρτί ψησίματος πάνω σε ένα ταψί και αφήστε το στην άκρη. Λιώστε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια-δυνατή φωτιά. Ανακατέψτε μέσα την καστανή ζάχαρη, το σιρόπι, την κανέλα και το αλάτι. Χωρίς να ανακατέψετε, αφήστε το να βράσει για 4 λεπτά. Μετά, το βγάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε τη βανίλια και τη σόδα.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε το ποπκορν και το μείγμα με την καστανή ζάχαρη, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Απλώστε το ποπκορν πάνω στο χαρτί με ίσο τρόπο και βάλτε το στο φούρνο, ψήνοντας για 45 λεπτά, ανακατεύοντας με 15 διαλείμματα. Πασπαλίστε με σοκολάτα. Πριν το σερβίρετε, αφήστε το να κρυώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια για τη συνταγή.

Γράψε ένα σχόλιο για τη συνταγή

Το Όνομά σας:


Το σχόλιό σας: Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Πόσο σου αρέσει: Λίγο           Πάρα πολύ

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:



Υλικά: Γλυκά, κέικ
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...