Όλες οι κατηγορίες

Καλαμάρι γεμιστό με σέσκουλο και σως μουστάρδας

Καλαμάρι γεμιστό με σέσκουλο και σως μουστάρδας
Views: 6876 Καλαμάρι γεμιστό με σέσκουλο και σως μουστάρδας

Chef: ΚΟΥΛΙΑΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Χρόνος Εκτέλεσης: 60'

Πληροφορίες


Μερίδες:

Κόστος παρασκευής:

Βαθμός Δυσκολίας:

Ποσότητα: Καλάθι

Συνταγή: Καλαμάρι γεμιστό με σέσκουλο και σως μουστάρδας


Τι χρειάζεσαι:
Ένα κιλό καλαμάρια
600 γραμ. σέσκουλο
200 γραμ. ρύζι 1 κύβο κνορ λαχανικών
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πράσο ψιλοκομμένο
χυμό από ένα πορτοκάλι
50 γραμ μουστάρδα
100 γραμ καλαμποκέλαιο
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Πως το Φτιάχνεις:
Καθαρίζουμε τα καλαμάρια και ταυτόχρονα, βράζουμε το ρύζι, σε νερό αρωματισμένο με τον κύβο λαχανικών.
Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά το σέσκουλο και το χοντροκόβουμε. (Προσοχή στα κοτσάνια) Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι το πράσο, το σκόρδο και το σέσκουλο μέχρι να μαγειρευτούνε καλά.
Γεμίζουμε τα καλαμάρια μας με το ρύζι και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά.
Για τη σως: χτυπάμε σε ένα μπλέντερ το χυμό πορτοκάλι, τη μουστάρδα και το καλαμποκέλαιο για 1 με 2 λεπτά. Σερβίρουμε στο πιάτο το σέσκουλο, τα καλαμάρια κομμένα και τη σάλτσα γύρω από αυτά.

Μικρά μυστικά:
Εναλλακτικά γεμίζουμε τα καλαμάρια με διάφορα τυριά και λαχανικά της αρεσκείας μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια για τη συνταγή.

Γράψε ένα σχόλιο για τη συνταγή

Το Όνομά σας:


Το σχόλιό σας: Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Πόσο σου αρέσει: Λίγο           Πάρα πολύ

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:



Loading...
Loading...
Loading...
Loading...