Όλες οι κατηγορίες

Burger με πέστο με μυζήθρα Θεσσαλίας

New Burger με πέστο με μυζήθρα Θεσσαλίας
Views: 2844 Burger με πέστο με μυζήθρα Θεσσαλίας

Chef: House Chef
Χρόνος Εκτέλεσης: 20'

Πληροφορίες


Μερίδες:

Κόστος παρασκευής:

Βαθμός Δυσκολίας:

Ποσότητα: Καλάθι
Τι χρειάζεσαι:

Αλεσμένο κοτόπουλο 500γρ
1/2 κουταλάκι αλάτι συν 1 πρέζα αλάτι, διαχωρισμένα
2 κουταλιές πέστο
1 κουταλάκι ξύδι βαλσάμικο
120-170γρ τυρί Μυζήθρα Θεσσαλίας
2 αβοκάντο, πουρέ
Χυμό από 1/2 λάιμ
1/2 μεγάλη ντομάτα, κομμένη σε φέτες
3 ολόκληρα ψωμάκια χάμπουργκερ

Πως το Φτιάχνεις:

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το κοτόπουλο, 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, σάλτσα πέστο και μπαλσάμικο ξύδι.
Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο κουτάλι ή κουτάλα προσθέτουμε το κοτόπουλο σε ένα μεσαίου μεγέθους αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά. Εάν χρησιμοποιείτε μια μικρή σέσουλα παγωτού, προσθέστε 2-3 μεζούρες ανά μπουρεκάκι. Μαγειρέψτε για 7-8 λεπτά από κάθε πλευρά.
Ενώ το κρέας μαγειρεύεται, προσθέστε πουρέ αβοκάντο (guacamole) σε ένα μπολ. Ανακατέψτε το χυμό λάιμ και μία πρέζα αλάτι και αφήστε το στην άκρη. Ετοιμάστε τα ψωμάκια και από πάνω βάζετε το κοτόπουλο, τη φέτα ντομάτα, τις 2-3 κουταλιές της guacamole και το τυρί Μυζήθρα Θεσσαλίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια για τη συνταγή.

Γράψε ένα σχόλιο για τη συνταγή

Το Όνομά σας:


Το σχόλιό σας: Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Πόσο σου αρέσει: Λίγο           Πάρα πολύ

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:



Loading...
Loading...
Loading...
Loading...